Fakturaköp
Finans Nordic är ett mindre finansbolag med lång erfarenhet av att hjälpa företagare på olika sätt.

Snabbt, enkelt och bekvämt
Du skickar dina fakturor/följesedlar till oss och du får betalt direkt. Vi skickar fakturorna till din kund och ser till att de blir betalda.

Ingen årsavgift.
Du betalar endast en mindre procentsats per faktura, inga andra avgifter. Eventuella påminnelser, krav och kreditkontroller, är utan extra kostnad.

Att frigöra kapital till löner, skatter, material m.m. är något som dom flesta kan vara i behov av ibland. Då är vi den enkla, bekväma och snabba lösningen. Istället för att vänta på att få betalt i 30,60,90 dagar för ett jobb du har gjort, så kan du enkelt skicka fakturorna till oss. Då får du betalt direkt, vi skickar fakturorna och du slipper skicka eventuella påminnelser etc.

Många av våra kunder tycker att det är så pass smidigt och bekvämt att dom väljer att skicka alla sina fakturor till oss, men detta är inte nödvändigt. Du skickar endaste de fakturor du vill finansiera hos oss.

Vi vill ha ett nära och personligt samarbete med våra kunder, där allt ska vara anpassat efter dig och dina behov. Därför vill vi gärna träffa våra kunder innan samarbetet börjar för att höra hur just ditt behov ser ut och hur du vill ha det.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor!