Finans Nordic

Enkelt, bekvämt och tryggt

Inga dolda avgifter

Med personlig kontakt och lång erfarenhet tar Finans Nordic hand om dina fakturor så att du kan koncentrera dig på din verksamhet. Vi tar inte ut någon årsavgift eller andra dolda avgifter och du har pengarna på ditt konto inom 24 timmar.

Fakturaköp

Finans Nordic är ett mindre finansbolag med lång erfarenhet av att hjälpa företagare på olika sätt.

Snabbt, enkelt och bekvämt
Du skickar dina fakturor/följesedlar till oss och du får betalt direkt. Vi skickar fakturorna till din kund och ser till att de blir betalda.

Ingen årsavgift
Du betalar endast en mindre procentsats per faktura, inga andra avgifter. Eventuella påminnelser, krav och kreditkontroller, är utan extra kostnad.

Att frigöra kapital till löner, skatter, material etc. är något som de flesta kan vara i behov av ibland. Då är vi den enkla, bekväma och snabba lösningen. Istället för att vänta på att få betalt i 30,60,90 dagar för ett jobb du har gjort, kan du enkelt skicka fakturorna till oss. Då får du betalt direkt, vi skickar fakturorna och du slipper skicka eventuella påminnelser etc.

Många av våra kunder tycker att det är så pass smidigt och bekvämt att de väljer att skicka alla sina fakturor till oss, men detta är inte nödvändigt. Du skickar endast de fakturor du vill finansiera hos oss.

Vi vill ha ett nära och personligt samarbete med våra kunder, där allt ska vara anpassat efter dig och dina behov. Därför vill vi gärna träffa våra kunder innan samarbetet börjar för att höra hur just ditt behov ser ut och hur du vill ha det.

Fakturering

Vi kan utföra all er fakturering – med eller utan finansiering

Skicka bara era fakturor eller följesedlar till oss, så skickar vi fakturorna till er kund.

Vi bevakar betalningarna och skickar påminnelser och krav vid behov.

Ni betalar endast ett fast belopp per faktura och vi redovisar inbetalningarna löpande till er.

– Enklare bokföring
– Inget arbete med påminnelser etc. 
– Belåning vid behov

Luta dig tillbaka. 

Vi tar hand om

dina fakturor!

Frågor och svar

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Hur fungerar det?


Du skickar dina fakturor eller följesedlar till oss via mail eller post. Vi administrerar fakturorna som märks med att betalningen ska ske till oss. Vi betalar ut fakturornas sammanlagda belopp till dig, minus vår procentsats och skickar sedan avräkningen till dig och fakturorna till kunden. Vi bevakar inbetalningar och tar hand om eventuella påminnelser och krav utan extra kostnad.Hur lång tid tar det?


Du får in pengarna på ditt konto inom 24 timmar.Tar ni alla fakturor?


Ja. På din begäran så kan vi ta en kreditkontroll på din kund utan extra kostnad. Bäst är att göra kontrollen innan du har påbörjat arbetet. Vi finansierar alla dina fakturor ändå utan kreditupplysning, då du känner din kund bäst och du har kontakt med din kund.


Vad kostar det?


Vi tar endast en mindre procentsats per faktura och inga andra kostnader utöver det. Procentsatsen är individuell och det är något vi kommer fram till gemensamt. Det ska kännas rimligt för båda parter.Måste alla fakturor säljas till er?


Nej, du väljer själv vilka fakturor du vill skicka till oss. Det ska vara lönsamt för dig och din likviditet.

Sofie Möller, Finans Nordic

Sofie Möller

Skicka ett meddelande